Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Megrendelés lépései

 1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „bevásárlókosár” ikonra”.

 2. A „Kosár tartalma” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét és itt érvényesítheti kupon és/vagy törzsvásárlói kedvezményét.

 3. Ha már regisztrált vásárlónk, lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez. Lehetősége van regisztráció nélkül vásárolni is, ám ebben az esetben nem tud részt venni Törzsvásárlói programunkban. 

 4. Ezután válasszon átvételi módot felsorolt lehetőségek közül a megfelelőre kattintva.

 5. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania.
  amennyiben belépett, rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a "Módosítás" gombra kattintva.
  További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.

 6. Jelölje meg a kívánt fizetés módot a "Tovább" gombra kattintva, személyes átvételi pontjainkon kizárólag készpénzzel fizethet.

 7. Ezután összesítjük - az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó - megrendelés részleteit. A „Megrendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

 8. Amennyiben bankkártyás fizetést választott, átirányítjuk a biztonságos banki fizetési oldalra. Ha banki előreutalást választott, e-mailben értesítjük a fizetési feltételekről. Amennyiben utánvétes fizetést választott, a futárnál  fizethet készpénzzel és bankkártyával is, míg az automatáknál kizárólag bankkártyával fizethet. Személyes átvételi ponton történő átvételnél kizárólag készpénzzel egyenlítheti ki a számlát. 

Megrendeléséről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás 24 órán belül nem érkezik meg, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat: info@konyvgardrob.hu.

Fizetés ajándékkártyával
Részben vagy egészben ajándékkártyával fizetni a személyes átvételi pontjainkon történő átvétel esetén átvételkor van lehetőség. Minden más átvételi mód választása esetén pedig online, a rendelés során van lehetőség. Az ajándékkártyás fizetés mind online, mint átvételkor történő fizetés esetén kombinálható az adott szállítási módhoz igénybe vehető fizetési módokkal.
Az ajándékkártya nem névre szóló, azt bárki felhasználhatja az adott érvényességi időn belül a kártya sorszámát feltüntetve.

Törzsvásárlói program és kedvezmény érvényesítése
Törzsvásárlói programunkba minden regisztrált vásárlónk részt vesz, és amint vásárlásai összege eléri az 50 000 Ft-ot, onnantól jogosult a törzsvásárlói kedvezményre, amelynek mértéke 3% kedvezmény a rendelés végösszegéből. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható! A szállítási költségre a törzsvásárlói kedvezmény nem vonatkozik.