Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékcsomagok

Rendezés:

Körülölel az olvasás I. - ajándékcsomag organza csomagolásban

4.950 Ft
Ennek az ajándékcsomagnak minden darabja fokozza az olvasási élményt és kényezteti az érzékeket is. Tartalma: 1 db ezüstszélű vagy csíkos bögre, 1 db LaPure fürdőgolyó, 1 db Radics mézes, 1 db Vajákos asszony tea (Édes álom vagy Erdei rege) A megrendelés megjegyzésben jelöld, melyiket szeretnéd! válassz mellé egy jó könyvet is, ajánlatunkért görgess lejjebb!

Körülölel az olvasás II. - ajándékcsomag organza csomagolásban

6.390 Ft
Ennek az ajándékcsomagnak minden darabja egyedi kézműves termék, fokozza az olvasási élményt és kényezteti az érzékeket is. Tartalma 1 db Villeroy porcelán bögre kézzel kötött merino gyapjú kabátkával, 1 db LaPure fürdőgolyó, 1 db Radics mézes, 1 db Téli rege tea 40g (Rendeléskor a megjegyzésben jelöld, melyik színű  bögrét, fürdőgolyót és mézest szeretnéd!) Válassz mellé egy jó könyvet! ajánlatunkért görgess lejjebb!

Olvass a kádban - kis ajándékcsomag (könyv mellé)

2.790 Ft
Tél vagy nyár, egy lazító fürdő és az olvasás kéz a kézben jár. Ezt az ajándékcsomagot egy jó könyv mellé ajánljuk, no meg a fürdőzés szerelmeseinek. Tartalma 3 db különböző LaPure fürdőgolyó. Válassz mellé egy igazi, kádban olvasós kötetet magadnak, vagy nézz körül a Pixi zsebkönyvek között, épp egy fürdésnyi idő, míg elolvassátok gyermekeddel! Ajánlatunkért görgess lejjebb!

Édes élet - ajándékcsomag organza csomagolásban

3.990 Ft
Imádsz olvasás közben nassolni? Akkor ez az ajándékcsomag mosolyt fog csalni az arcodra, válassz mellé egy-két jó könyvet is! Görgess lejjebb ajánlatainkért! A csomag tartalma 1 db ezüstszélű vagy kék csíkos bögre, 2 db Radics mézes, 1 db Édes álom tea 75g (A megrendeléskor a megjegyzésben jelöld, melyik bögrét szeretnéd!)