Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakkönyv

Rendezés:

Sinka Júlia: Kamu és gyémánt

3.990 Ft
A Kamu és Gyémánt – a könyvelés a cégtulajdonos szemével című könyv szórakoztató formában, történeteken keresztül segít megérteni a könyvelés lényegét, a fontosabb fogalmakat, mint a főkönyvi kivonat, a mérleg megértése, és segíti a cégtulajdonosokat, hogy jobban odafigyeljenek pénzügyeikre.

Dr.Sinkó Melinda: A haragon át a megbocsátásig

2.200 Ft

A harag a közgondolkodásban negatív fogalom, legtöbbször az agresszióval azonosítjuk, ami sok félreértést okoz. Ha szét tudjuk választani a haragot és az agressziót, akkor a harag hangját meghallva képessé válunk jobbá tenni életünket.

Hogyan tudjuk a harag erejét felhasználni a gyógyulásunkban, úgy, hogy nem elnyomni igyekszünk ezt a hasznos érzést, hanem szóra bírni, ezt a kérdést járja körül a könyv.

Sok ember cipeli magában a szülők felé megélt haragját, és egész életre kihatással. A gyerekkorban tanult mintázatok, mintegy játékszabályok egész életünkben meghatározzák a világhoz való viszonyunkat. Ezért hiába is akarjuk lezárni a múltat, ha a hatásai a jelenben is érződnek. Mivel a gyerekkori mintázatok a jelenben sem engedik, hogy jól legyünk, így a harag is fennmarad. Ha tudjuk követni a bennünk megszólaló dühös gyerek hangját, és minél jobban gondoskodni magunkról, akkor közelebb kerülhetünk a harag elengedéséhez és a megbocsátás áhított állapotához.

Szabó Csilla Freya: Virágzó változásom

7.900 Ft

Miért is kellene mindig keserves küzdelemmel, nehézségek árán változni és változtatni?

Miért érzed a változást bizonytalannak és félelmetesnek?

Hogyan csinálják, akik könnyedén és sikeresen változnak?

A virágzó változásaim című könyvben a válaszokat keresve tanulunk:

a Mindsetről

az elme néha átverős működéséről

az érzelmek erejéről, és hogy minek nem szabad bedőlni

a változás lépéseiről és folyamatáról: hogyan érdemes csinálni

a szellemi törvényekről, amelyeket ha alkalmazunk, repítenek a siker és az eredmények felé

arról, hogyan engedjük el a félelmeket, szorongásokat

Dr. Dittrich Ernő: FUTURE=LIFE?!

6.999 Ft
Did you know that mankind’s extinction is a realistic, scientifically proven future? The extinction of bees and the dramatic reduction of food production will threaten us in the near future and they are only the beginning; it’s high time to actively do something about it! But is there even a solution to the problem of climate change? The answer is YES! And you are holding it in your hands—the result of a search of almost 30 years to find the answers. In my book I introduce in everyday language a system, any of whose parts can be adapted to your life regardless of whether you would like to act against climate change as a private person, a parent concerned about their children’s future, a CEO, a lecturer or a politician. The book not only provides a solution to climate crisis, but can actually make your life better and can even set humankind’s social problems in the right direction. Read this book, and become an active participant in the human race’s common mission!

Dr. Dittrich Ernő: A jövő neve élet? Megoldás a klímaváltozásra, avagy a változás 6 programja

6.999 Ft
Tudtad, hogy a népesség kihalása már tudományosan igazolt, reális jövő? A méhek kihalása, az élelmiszer termelés drasztikus visszaesése már a közeljövőben fenyeget minket, és ez még csak a kezdet… Itt az idő, hogy aktívan tegyünk ezek ellen!
De van-e a klímaváltozás problémájára megoldás? A válasz: IGEN! Épp itt tartod a kezedben! Közel 30 év alatt jutottam el a helyes válaszokhoz. Hétköznapi nyelvezetű könyvemben olyan rendszert mutatok be, amelynek bármely elemét könnyen átültetheted az életedbe, függetlenül attól, hogy magánszemélyként, gyermekeid jövőjéért aggódó szülőként, cégvezetőként, oktatóként vagy politikusként szeretnél aktívan küzdeni a klímaváltozás ellen. A könyv nemcsak a klímaválságra ad megoldást, hanem az életedet is jobbá teszi, sőt az emberiség társadalmi problémáit is helyesebb irányba állítja.