Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Készül a Könyvgardrób könyvsarka a Margit körúton, a Mechwart ligetnél.

Hiszünk abban, hogy a könyvek, az irodalom, az olvasás nem csupán az ismeretszerzés, de a kikapcsolódás, a feltöltődés eszköze is. A világ tele van nehéz helyzetekkel, nehéz sorsú emberekkel, és sokszor egy könyv kiragad bennünket a problémáinkból, olykor vigasztal, néha átlendít, megnevettet, megríkat. A könyvekben új világok nyílnak meg számunkra. 

Ezért is vagyunk nagyon boldogok, hogy ezt az élményt nem csupán a felnőtteknek, de a gyermek olvasóinknak is meg tudjuk adni. 

Webáruházunk mottója: Vedd, olvasd, szeresd!, mert szerintünk olvasni menő. Ennek megfelelően lesznek olyan termékeink, amelyeket megvásárolva te magad is hírül viheted a világnak, hogy így gondolod, ajándékozhatod könyvrajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak.  

De gondolunk a kényelmesekre, a folyton elkésőkre, a tanácstalanokra, akik nem tudják, mit ajándékozzanak Karácsonyra, Valentin-napra, születésnapra, évfordulóra, ballagásra vagy csak úgy. A könyveken túl az olvasást még élvezetesebbé tevő apró kiegészítőkkel járhatsz kedvében a megajándékozottnak. 

Könyveink és termékeink körét folyamatosan bővítjük, így érdemes követni a facebook oldalunkat is, vagy feliratkozni hírlevelünkre, ahol az újdonságainkról és híreinkről mindig naprakészen tájékoztatunk majd.

Találkozzunk minél gyakrabban itt az oldalunkon vagy rendezvényeinken személyesen! Légy a vásárlónk, ajándékozz magadnak és másoknak olvasási élményt!