Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felnőtteknek

Rendezés:

Nagy-Tóth Hajnalka: Tanulmányút a pokolba

2.500 Ft
(1)
Természetfeletti erők birkóznak a történetben vagy hús-vér emberek próbálják szeretni egymást? Egy iskola falai közé indulunk, a szereplők tanárok. A Tanulmányút a Pokolba egy ügyetlenkedésekben, hétköznapi, de annál nagyobb baklövésekben bővelkedő szerelmi történet, melyben a barátságok is fontos szerephez jutnak. Félúton jönnek rá, hogy talán nem is ők döntenek, hanem a Természetfeletti erők űznek velük furcsa játékot, s egy hátborzongatóan izgalmas kiránduláson találjuk magunkat. Egy tanulmányúton a Pokolba.

Barnabás Varga: Egydollárosok a falon

3.490 Ft
Varga Barnabás első novelláskötetében 17 különleges történet csábítja az olvasót. Csavarokban gazdag, meglepő történetek, amelyeknek sem az idő sem a tér nem szab határt. Járunk Magyarországon, Egyiptomban, Dominikán, sőt még Írországban is. A novellák között nincsen összefüggés, de bővelkednek a váratlan fordulatokban, és egyaránt jellemző rájuk a csattanós, váratlan lezárás. Minden történetnek megvan a maga kritikus pillanata és egy bizonyos szarkasztikus tetőpontja is, amely csak arra hivatott, hogy lesokkoljon, vagy éppen kiemeljen a szürke hétköznapokból. Akik értékelni tudják a fanyar humort, a mély mondanivalót, mindenképpen vegyék kézbe ezt az igényes kötetet.

Lili Ann Daniels: Felbontatlan múlt

4.290 Ft
A Felbontatlan múlt egy útkeresés története. A 24 éves, autószerelőként dolgozó, vagány és élesnyelvű lány, Hope boldogulásának a története. A fiatal lány elveszíti édesanyját, az apjáról soha semmit nem tudott. A temetés után Black Deer Valley városába megy, ahol megnyílnak előtte a múlt titkai, lehetőséget adva, hogy felderítse származásának történetét, és megismerje sosem látott édesapját. Mit talál ott? Közel tud-e engedni magához bárkit? A könyvből kiderül.

Lili Ann Daniels: Szerelem kötőféken

3.990 Ft
Liz Brighton megismerkedett a tökéletes férfival. Gareth jóképű, barátságos, művelt. De sajnálatos módon a férfi éppen a lány húgával jár. Egy váratlan meghívás próbára teszi Liz akaraterejét. Két héten át összezárva a férfi birtokán, képes lesz-e eltitkolni a fellángolását? A múlt félreértései és a féltékenység tovább mérgezi a nővérek kapcsolatát, vagy véget ér az évek óta tartó jeges viszony? Szerelem, féltékenység, bosszúvágy és egy különös barátság egy megfékezhetetlen négylábúval – Liz kalandos nyárnak néz elébe…

De Boer Szilvia: A Fellini-villa Klub

4.990 Ft

A Fellini-Villa Klub egy mai történet három barátnőről. Gabi, Zsuzsi, a két negyvenes családanya, illetve Laura, a harminchoz közeledő fiatal, ambiciózus lány egy rozoga budai villában egy társkereső klubot alapítanak. Abban bíznak, hogy lesz egy sikeres vállalkozásuk, és a jelentkezők között talán rátalálnak egy új társra is, vagyis a magánéleti és munkahelyi problémáik megoldását ettől, a számukra szokatlan vállalkozás megalapításától remélik. A regény a három nő izgalmas, magasságokkal és mélységekkel teli életéből néhány hónapot mesél el, amely nem csak szórakoztató, hanem számos olyan kérdésre is választ ad, amely egy mai nőt foglalkoztat.

Szabó Csilla Freya: Földébredés

3.900 Ft
Szabó Csilla Freya amatőr mítoszkutató és történész, a kelta kultúra rajongója. Második regényében arra törekszik, hogy átadja az olvasóknak a kelta vidék és múlt varázsát, és ezen keresztül megmutasson egy új, de valójában ősi életmódot és életfilozófiát. A különleges hangulatú regényben egy lelkes amatőr kutatócsoport ered a kelta titkok nyomába. Az írónő megmutatja nekünk, olvasóknak, hogy a Földébredés már zajlik.

Svitel Anna: Le siècle d'une grand-mére hongrois

5.000 Ft

Első regényében a szerző a XX. századi Magyarország egy-egy eleven képét festi meg. Egy belső és egy külső szereplő sorsán keresztül két szemszögből ad ízelítőt egy magyar család sorsából.

A múltból kilépve, ugyanazon gyökerekből táplálkozva, két leánytestvér egészen más, egymással ellentétes életirányt vesz. Az idősebb a megcsonkított haza örvényében él, a fiatalabb emigrál Franciaországba.

A regény francia nyelvű.

Korda Zsuzsa: Gluténmentes könyv diétázó hősöknek

2.490 Ft
A könyv a gluténmentes diétára szoruló kisgyermekek számára készült, hogy segítséget nyújtson diétájuk fontosságának megértésében és elfogadásában. Játékos versekkel, ismeretterjesztő résszel és egy tanulságos szülinapi történettel járja körül a gluténmentes étrendet "emészthető" formában a szerző.

Kis Etelka: Lelkem tükre

3.500 Ft
„Tükörbe nézek és látom, lelkem tükröződik vissza a szememben. Hogy mi van, volt a lelkemben? A válasz a könyvben van…” – mondja Kis Etelka, amikor önmagáról és a könyvéről vall. A különleges önvallomást prózában és versekben olvashatjuk.

Sinka Júlia: Kamu és gyémánt

3.990 Ft
A Kamu és Gyémánt – a könyvelés a cégtulajdonos szemével című könyv szórakoztató formában, történeteken keresztül segít megérteni a könyvelés lényegét, a fontosabb fogalmakat, mint a főkönyvi kivonat, a mérleg megértése, és segíti a cégtulajdonosokat, hogy jobban odafigyeljenek pénzügyeikre.

Zsiga Henrik: A remény koordinátái

3.980 Ft
8 ember 8 története. A mesélők: maguk a szereplők. Mindannyian megjárták a maguk személyes poklát: gyász, nemi erőszak, betegség, párkapcsolati viszály, szülői alkoholizmus, bántalmazás... ezerarcú a sor. A könyvben elmesélik, hogyan kapaszkodtak ki a mélyből.

Nagy-Tóth Hajnalka:Az Erdei Ember az etruszkok földjén

2.990 Ft
Az olvasó egy különleges útikönyvet tart a kezében, mely új színben tünteti fel Olaszországot, melyet megismerhetünk vagy bebarangolhatunk e könyvvel a kezünkben, hiszen naprakész információk állnak a rendelkezésünkre (2018 nyara). A könyv lapjain megelevenedik egy nem hétköznapi tanárnő és kisdiákjai között megszülető bensőséges kapcsolat is, huszonöt levél a huszonöt kisdiáknak, akiknek címezte a leveleket egyenesen Olaszországból, a három hetes utazás alatt.