Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Underground Kiadó

Rendezés:

Faluvégi Anna: Elárultál

3.500 Ft

Két lány életének egy szakasza zajlik éppen. Mélybe eltemetett titkokkal, amik lassan felszínre törnek. Vagy mégse? Inkább kiássák azokat? Leesik az állunk a megdöbbenéstől. Megrendítő, felkavaró történéseket rejtenek magukba a titkok: hátborzongató emlékeket. Minden maradhatott volna a régiben. De a bosszú kőkemény elszántságra képes. Az emlékek nem múlnak el csak úgy. eljött a leszámolás ideje. Még akkor is, ha semmi nem a terv szerint alakul.

Faluvégi Anna: Gyötrő bűntudat

3.850 Ft

Alice csak vissza akarja kapni azt a két hónapot, amit évekkel ezelőtt a szerelmével töltött. Képes bármit megtenni, hogy a férfit visszaszerezze, úgy véli, vele beteljesülhet minden álma. Hiszen csak szeretetre vágyik. A múlt viszont kísérti minden lépését, és nem képes felülkerekedni rajta. Hogyan is tudna, ha bűntudat gyötri?

Miután a vágyott férfi felesége meghal, Alice úgy gondolja, szabad az út a beteljesülésre. De ez egyáltalán nem így van. Figyelmeztetést kap, hogy veszélybe került az élete. És innentől átértékelődnek a Paul iránti érzelmei, végül rájön, hogy számára nem sokat jelent a férfi. Rejtelmes viszonyok és vérvonalak bontakoznak ki a múlt titkaiból. Alice, miközben szeretné ép bőrrel megúszni a jelen veszedelmét, a múlt rejtelmeivel is szembe kell néznie. Nem tudja, kiben bízhat. Meg kell vívnia saját belső és külső harcait.