Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koronczi Zsolt: Az elveszett emberség

4.500 Ft
Menny.:

Hol ér véget az emberség, ha a túlélés a tét? Te, hogy próbálnál meg életben maradni egy idegen bolygón, ha az egyetlen esélyed a társad lenne? Mikor adná fel az elméd, miután rájössz, hogy nincs menekvés? Vagy ez mind csupán tagadás? Vagy hazugság?

Andrew Lindsay, az Arisztotelész csillaghajó taktikai tisztje és régi barátja, Kyle, a hajóorvos, űrhajótörést szenvednek egy idegen bolygón. Egy barlangban találnak menedékre, ahol Andrew élet-halál közt lebeg súlyos sérüléseinek köszönhetően, miközben a kilátástalanságukat a kettétört hajótest lángoló roncsainak látványa és a soha véget nem érő hóviharok súlyosbítják. Andrew-nak csupán az ad erőt a halál elleni pokoli küzdelemhez, hogy ha valaha kijut innen, akkor újra láthatja imádott feleségét és gyermekeit. A bajtársak túlélési esélyei azonban lassan teljesen szertefoszlanak.
Vagy talán mégsem?
Az űrhajó roncsai közt meglelt kommunikációs egység jelentheti az utolsó reménysugarat a két férfi számára.
Kyle elindul felkutatni a jeladó blokkott, azonban a bolygón uralkodó időjárási viszonyok, az ismeretlen élővilág és a természeti feltételek keresztülhúzzák a számításait.
Andrew gyógyulását eszméletvesztések és különös víziók, távoli hangok vetik vissza. Tiszta pillanatainak egyikében különleges barlangrajzot fedez föl. Egy letűnt civilizáció maradványát, ami attól kezdve nem hagyja nyugodni.

Sötét árnyak és egy idegen nő érkezése döbbenti rá hőseinket arra, hogy olyan rémisztő veszély leselkedik rájuk a hóviharon túl, ami felülmúlja a legszörnyűbb rémálmaikat...”

Nem értékelt
Gyártó: New Line

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.