Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kornétás

Rendezés:

Márton:Csilla: Boldogító halál

3.500 Ft
A Boldogító halál a Boldogító könyvcsalád második kötete. A könyv az egó haláláról szól, és magáról, a fizikai halálról és annak feldolgozásáról. Figyelmünket nemcsak a földi életünk boldogságának megélésére kell, hogy fókuszáljuk, hanem a szeretteink eltávozását, vagy a saját utunkat is úgy kell előkészíteni, hogy a további életünket boldogan éljük, akár itt a földön, vagy odaát. A halál fogalma különböző vallásokban, mint kuriózum jelenik meg.

V. Nagy Ágnes: Kapcsolatok

4.500 Ft

V. Nagy Ágnes történetmesélő. Saját emlékeit, az életből vett és kitalált sztorikat olvashatunk tőle. Jó megfigyelőként, aprólékos elemzőként tárja elénk korunk gondolkodásmódját, az emberek lehetőségeit, szokásrendszerét és környezetét. Szemléletesen, világosan tömöríti az eseményeket, rövid terjedelemben, néha szokatlan módon meghökkentve az olvasót. Minden írása önálló, olvasmányos, magával ragad, töprengésre késztet.

A kötetet azoknak ajánljuk, akiknek kevés ideje jut olvasásra. Kellemes, követhető olvasmány lefekvés előtt, utazáskor és nyaralásnál.