Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyar Klímavédelmi Kft

Rendezés:

Dr. Dittrich Ernő: FUTURE=LIFE?!

6.999 Ft
Did you know that mankind’s extinction is a realistic, scientifically proven future? The extinction of bees and the dramatic reduction of food production will threaten us in the near future and they are only the beginning; it’s high time to actively do something about it! But is there even a solution to the problem of climate change? The answer is YES! And you are holding it in your hands—the result of a search of almost 30 years to find the answers. In my book I introduce in everyday language a system, any of whose parts can be adapted to your life regardless of whether you would like to act against climate change as a private person, a parent concerned about their children’s future, a CEO, a lecturer or a politician. The book not only provides a solution to climate crisis, but can actually make your life better and can even set humankind’s social problems in the right direction. Read this book, and become an active participant in the human race’s common mission!

Dr. Dittrich Ernő: A jövő neve élet? Megoldás a klímaváltozásra, avagy a változás 6 programja

6.999 Ft
Tudtad, hogy a népesség kihalása már tudományosan igazolt, reális jövő? A méhek kihalása, az élelmiszer termelés drasztikus visszaesése már a közeljövőben fenyeget minket, és ez még csak a kezdet… Itt az idő, hogy aktívan tegyünk ezek ellen!
De van-e a klímaváltozás problémájára megoldás? A válasz: IGEN! Épp itt tartod a kezedben! Közel 30 év alatt jutottam el a helyes válaszokhoz. Hétköznapi nyelvezetű könyvemben olyan rendszert mutatok be, amelynek bármely elemét könnyen átültetheted az életedbe, függetlenül attól, hogy magánszemélyként, gyermekeid jövőjéért aggódó szülőként, cégvezetőként, oktatóként vagy politikusként szeretnél aktívan küzdeni a klímaváltozás ellen. A könyv nemcsak a klímaválságra ad megoldást, hanem az életedet is jobbá teszi, sőt az emberiség társadalmi problémáit is helyesebb irányba állítja.

Dr. Dittrich Ernő: Az életed megértésének könyve

4.999 Ft

É.L.E.T. - MÓDSZER I.
Az életed megértésének könyve
Útmutató a lelki rezgésszinted emeléséhez

Ez a kötet teljes önzetlenségből íródott minden (16 év feletti) korosztály számára. Lelkileg nagyon mélyről jöttem, de mióta boldog, sikeres, egészséges és kiegyensúlyozott életet élek, a legfontosabb célom, hogy másoknak is segíthessek rátalálni erre a csodálatos állapotra. 21 év önfejlesztő és másokat is segítő munkám során kialakult bennem egy rendszer, melyet É.L.E.T.-módszernek neveztem el. Az Élettámogató, Lélek, Elme, Test szavak rövidítéséből kialakuló ÉLET az, aminek ma már mélységes tiszteletében élek. A nagybetűs ÉLET maga a boldogság, a kisbetűs élet azonban valami más, ami eltorzult társadalmunkban sajnos legtöbbünket jellemez. Te is azért jöttél a Föld nevű bolygóra, hogy a nagybetűs ÉLET-edet élhesd! Az É.L.E.T.-módszer egy élvezetes hangvételben kidolgozott, személyes példákkal illusztrált rendszer, amelynek segítségével ezt te is elérheted. Ehhez már most két fontos alapszabályt adok át neked:

  1. Ha emelkedik a lelki rezgésszinted, akkor növekszik a boldogságod is.
  2. A fejlődésed érdekében a lelkeddel, a testeddel és az elméddel egyaránt szükséges foglalkoznod!

A siker elérése érdekében a könyvben bemutatok 21 gyakorlati módszert is, így nemcsak a miérteket, hanem a hogyanokat is a kezedbe adom.

Várlak szeretettel erre a csodálatos kalandra a boldogabb ÉLET-ed felé vezető úton!