Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lovas Lana

Lovas Lana

Életem második felében találtam rá az írás boldogságára, pedig már gyerekként is újságíró vagy fotóriporter akartam lenni.

Az erotikus irodalom az a műfaj, ami végtelen szabadságot ad nekem.

Szabadon gondolkodom, hedonistán élek és szeretek bátran kommunikálni az írásaimmal, a gondolataimmal, a világomba való belecsöppenéseddel.

Első alkotásom egy két részes naplóregény, amiben egy nő és egy férfi különböző szemszögéből ismerhetjük meg kettejük titkos viszonyának döbbenetes történetét. 

Szeretek aktuális kérdéseket feszegetni a történeteimben. Igaz-e az, hogy a mai elerkölcstelenedett, moralitását vesztett világ tele van csapdákkal, és a modern technikai lehetőségeket akár rosszindulatúan is fel lehet használni egy párkapcsolat érdekében. A gender kultúra csinált femme fatale-okat a mai nőkből? Elsősorban napjaink férfi-női kapcsolatainak nem mindennapi kihívásairól írok, olvasok, kutatok, gondolkodom szívesen. Hogyan tud egy férfi és egy nő együttműködni, az egójukat feladva, szövetséget alkotni. Ki hol hibázza ezt el, ezek a szövetségek az idő folyamán hogyan változnak, alakulnak azzal, hogy az emberek, illetve a világunk is változik.
Tartalomhoz tartozó címkék: társkeresés