Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Holnap Magazin

Rendezés:

Sinkó Melinda: Máté keresztje

3.200 Ft

Hogy alakul annak az embernek az élete, akinek megszabott utat rendeltek? Lehet-e önmaga, és milyen áron? 

Máté keresztje elbírhatatlan és letehetetlen egyszerre. Vajon hogyan lehet megbírkózni egy ilyen teherrel?

A regény szereplője egy orvos, aki egy végzetes hiba által kap esélyt, hogy elinduljon egy nehéz úton, ahol talán megtalálja a békéjét.

Sinkó Melinda: Epeköveim

1.700 Ft
"A kötet válogatás eddigi életem érzelmi buszmegállóiból. Végigkísérheted fiatal éveim vívódásait, betekinthetsz párkapcsolati gyötrődéseimbe, megismerheted életközépi tétovaságomat és a nehezen megtalált harmónia derűjét. " Sinkó Melinda

Sinkó Melinda: Kitti

2.100 Ft
"Mikiről 10 hónapos kora körül derült ki, hogy beteg. Először csak az tűnt fel neki, hogy nem tudja a kicsit szoptatni, gyenge, nem tartja a fejét. Még sírni is alig volt ereje. Aztán sokáig nem fordult meg az oldalára. Hiába mondta a gyerekorvosnak, hogy valami nincs rendben, nem történt semmi. Aztán jöttek a rohamok. Először egy nátha idején kezdett rángatózni a karja, azt mondták, hogy lázgörcs, kapott kúpot. Később már naponta többször is fennakadtak a szemei, megfeszült a kis teste, és egész teste remegett. Sokféle vizsgálatra küldték el, de nem tudták megmondani, mi a baja. Végül úgy döntöttek, hogy valószínűleg a szülésnél lépett fel oxigénhiány. Egymás után próbálták ki a különböző gyógyszereket, mire sikerült ritkítani a rohamokat. Azóta már hat év telt el. Hat nagyon hosszú év..." (részlet a regényből)

Sinkó Melinda: Az elnök asszony kocsija

2.200 Ft
Az ember úgy van megalkotva, hogy vonzza a bajt. Senki nem tud szépen elégedetten eléldegélni, mindig többet akar. Nincs olyan szép eszme, ami mögé be ne állnának a kufárok.

Veres Tamás: Hogyan legyünk boldogok?

2.900 Ft

Veres Tamás Hogyan legyünk boldogok? című novelláskötetében szereplő írások egy része már megjelent különböző, nyomtatott irodalmi lapokban. Ezek gyűjteménye ez a könyv. Emberi tulajdonságokról szólnak, a jó és a rossz harcáról. Művészek, sportolók, kétkezi munkások, nagy emberek és kis emberek játszmáiról, harcairól az életben. A történetek végén meglepő fordulatokra számíthatunk. Mi a recept arra, hogyan legyünk boldogok? A könyvből ez is kiderül.

Sinkó Melinda: Hajszálrepedések

2.500 Ft

Nehéz kamasznak lenni. Anya szerint mi olyan mások vagyunk. Pedig ők is voltak fiatalok. Akkor meg ők voltak mások. Jó lenne, ha emlékezne rá.

Mi is csak emberek vagyunk. Szeretetre, figyelemre és biztonságra vágyunk. Bukdácsolunk a mindennapokban, tervezzük a jövőt és keressük önmagunkat.

Elmesélem, milyenek vagyunk, ha megígéred, hogy nem kezdesz el papolni.