Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Krimi

Rendezés:

Faluvégi Anna: Elárultál

3.500 Ft

Két lány életének egy szakasza zajlik éppen. Mélybe eltemetett titkokkal, amik lassan felszínre törnek. Vagy mégse? Inkább kiássák azokat? Leesik az állunk a megdöbbenéstől. Megrendítő, felkavaró történéseket rejtenek magukba a titkok: hátborzongató emlékeket. Minden maradhatott volna a régiben. De a bosszú kőkemény elszántságra képes. Az emlékek nem múlnak el csak úgy. eljött a leszámolás ideje. Még akkor is, ha semmi nem a terv szerint alakul.

Faluvégi Anna: Gyötrő bűntudat

3.850 Ft

Alice csak vissza akarja kapni azt a két hónapot, amit évekkel ezelőtt a szerelmével töltött. Képes bármit megtenni, hogy a férfit visszaszerezze, úgy véli, vele beteljesülhet minden álma. Hiszen csak szeretetre vágyik. A múlt viszont kísérti minden lépését, és nem képes felülkerekedni rajta. Hogyan is tudna, ha bűntudat gyötri?

Miután a vágyott férfi felesége meghal, Alice úgy gondolja, szabad az út a beteljesülésre. De ez egyáltalán nem így van. Figyelmeztetést kap, hogy veszélybe került az élete. És innentől átértékelődnek a Paul iránti érzelmei, végül rájön, hogy számára nem sokat jelent a férfi. Rejtelmes viszonyok és vérvonalak bontakoznak ki a múlt titkaiból. Alice, miközben szeretné ép bőrrel megúszni a jelen veszedelmét, a múlt rejtelmeivel is szembe kell néznie. Nem tudja, kiben bízhat. Meg kell vívnia saját belső és külső harcait.

Erdős Sándor: Szellemek árnyéka (e-könyv)

2.000 Ft
Egy tipikusan magyar környezetben játszódó misztikus krimit tart a kedves olvasó a kezében. A borzongás garantált, ám a rekeszizmokat is kéretik olvasás előtt kicsit megedzeni. Szellemek zargatják egy kis falu lakóit és még gyilkosságot sem átallanak elkövetni. A fővárosból érkező nyomozó nehéz helyzetben van, hiszen az elkövetők testetlen lények. Sok viszontagság és mulattató helyzet után fényt is derít a rejtélyre, ami oly meglepő, hogy még a kötet íróját is megdöbbentette.

HayKováts: A félkezű rabló

3.998 Ft

A regény főhőse, Fehér Dávid sikeres párbajtőröző, esélyes a világbajnoki aranyéremre, amit egy ballépése miatt elveszített. Szégyenében beáll a francia Idegenlégióba. Öt év hősies szolgálat után hazaköltözik szüleihez. Édesapja, Fehér Imre lakatosmester, egy nagyszabású megrendelés miatt szeretné, ha Dávid beszállna a vállalkozásba a megspórolt zsoldjával. Fia nemet mond, sőt próbálja apját lebeszélni a projektről. Csúnyán összevesznek. Dávid lakást vásárol, és tűzszerésznek képezi ki magát, majd Afganisztánba utazik aknamentesítésre. Csak az édesanyjával tartja a kapcsolatot, aki nem meri bevallani neki, hogy Dávidnak igaza lett. Férje elvégezte a munkát, de a beruházó nem fizette ki. Így a devizahitelt nem tudták törleszteni, a bank elárverezte házukat és a lakatosműhelyt. A szülők hajléktalanok lettek. Egy erdei sétaúton rájuk támad három fiatal bőrfejű. Imre elbánik a baseballütős hangadóval, a másik kettőt felesége rendezi le. A Fehér házaspár úgy dönt, hogy Ausztriában keres munkát, mert tartanak az újfasiszták megtorlásától. Arról egyikük sem tud, hogy a fiatalok megbízást teljesítettek. A múlt árnya gazdag pénzmosodás képében ölt testet, akinek bosszúszomja nem ismer határokat. Közben Dávid súlyos sérülése miatt hazautazik Afganisztánból. A régi családi baráttól tudja meg, mi is történt szüleivel, és információt szerez a megbízó személyéről. A pénzmosodás Reinigernek nagy a vagyona és szerteágazóak a kapcsolatai. Dávid felkészül az ellencsapásra, precíz tervet eszel ki ellene. Az akciókban számíthat volt légiós őrmesterének fiára, a Párizsban élő tehetséges hekkerre, valamint gyerekkori barátjára, Fekete Sanyi autószerelőre. Dávid eddigi életében még tíz forintot sem lopott el senkitől. Most mégis hatalmas összeget akar Reiniger bankjából elhozni. A rablás nem úgy végződik, ahogyan eltervezte. A nyomozók Dávid sarkában lihegnek.

A lenyúlt összeg nem véreztette ki a pénzeszsákot, csak felbőszítette. Az információ-morzsák alapján Reiniger kisakkozza a titokzatos bankrabló személyazonosságát, és nagyon durvát lép. Ezzel Dávidot olyan lépésre kényszeríti, ami nem hozhat döntetlent...